-

Spotlight Award ja Roadmap 2022

ACT - yli 10 vuotta Suomessa

ACT on tunnettu laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta, sekä hyvästä saatavuudesta. Korkean palvelutason tarjoavan maahantuojan kanssa tehty yhteistyö on tuonut heille kansainvälistä huomiota.

Tammikuussa 2022 ACT ojensi Suomen Addon Oy:n henkilöstölle Spotlight Award -palkinnon heidän pitkäjänteisestä ja ammattitaitoisesta työstään brändin parissa. Samalla julkaistiin uusi roadmap vuodelle 2022, joka tulee tuotteistuksen osalta olemaan täynnä kiinnostavia uutuuksia, sekä tärkeitä päivityksiä olemassa oleviin tuotteisiin.
 

  • Ethernet -kaapelipuolella kysyntä on vahvaa CAT6- ja CAT6A-kategorioissa ja ACT:n valikoimista löytyykin niin suojatut kuin suojaamattomat mallit, useissa eri väreissä.
     
  • Näyttökaapeleiden osalta DisplayPort- ja HDMI-kaapeleiden laatuvaatimukset tulevat lähiaikoina selkeämmin esille resoluutioiden ja kaistanleveyksien kasvaessa.
     
  • USB-C -tuotteissa telakoiden, sovittimien ja adaptereiden kysyntä pysyy vahvana. ACT tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on valittu myös EU-virkamiesten käyttöön korkean laatunsa johdosta.


ACT-tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti uusilla ICT-tarvikkeilla ja näistä kerromme aktiivisesti mainoksissamme.

Oletko esimerkiksi kyllästynyt jäykkiin verkkokaapeleihin? Meiltä nyt uutena Slim -verkkokaapelit, joissa erittäin ohut 3,8 mm halkaisija.  Nämä ovat saatavilla useissa eri väreissä.
 


Jälleenmyyjille tarjoamme näytteen, ota heti yhteyttä myyntitiimiimme!