Suomen Addon Oy

on vuonna 1990 perustettu yksityisesti omistettu yritys. Kolme päätoimialaamme ovat maahantuonti, tukkumyynti sekä sopimusvalmistus.

-

Maahantuonti
Maahantuomme tietotekniikka- ja tietoliikennealan jälleenmyyjille, huoltoliikkeille ja valmistavaa teollisuutta harjoittaville yrityksille laajan valikoiman komponentteja, lisäosia, ym. Tuotevalikoimastamme löytyvät esimerkiksi kaapelit, adapterit, storage-tuotteet, teollisuustietokone-tuotteet ja paljon muuta. Mikäli asiakkaamme etsimää tuotetta ei omasta tuotevalikoimastamme löydy, käytössämme on vuosien aikana syntynyt laaja päämiesverkosto, joka käsittää toimittajia kaikkialta maailmasta.

Tukkumyynti
Tukkumyyntimme perustana on oma Suomessa sijaitseva varastomme, joten toimitusajat ovat erittäin nopeat. Pääkaupunkiseudulla toimitukset saadaan asiakkaille usein jo tilauspäivänä ja muuallekin Suomeen tilausta seuraavana päivänä. Varastossamme on myös noutopiste, josta voit tilata ja noutaa tuotteitamme.

Sopimusvalmistus / Tuotanto
Vuonna 1997 yritykseen muodostettiin oma tuotanto-osasto jatkojalostamaan maahantuomiamme tuotteita. Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Tuotanto-osastomme valmistaa esimerkiksi asiakkaiden suureen kokonaisjärjestelmään yhden tärkeän erikoiskaapelin tai asiakkaan visiosta lähtevän suurenkin kokonaisprojektin, toimien asiakkaan tukena kaikissa projektin työvaiheissa.

Konfliktimineraalit
Kongon demokraattisesta tasavallasta ja sen naapurivaltioista peräisin olevilla ns. konfliktimineraaleilla rahoitetaan "konflikteja, joille on ominaista äärimmäinen väkivalta". Kyseisiä mineraaleja ovat pääasiassa kulta, tantaali, volframi ja tina (3TG-mineraalit).

Suomen Addon Oy hankkii ja käyttää tuotteita ympäri maailmaa ja työskentelee yhdessä toimittajiensa kanssa sen eteen, että tuotteissamme käytetään ainoastaan konfliktivapaita 3TG-mineraaleja. Edellytämme kaikilta toimittajiltamme täyttä läpinäkyvyyttä 3TG-mineraalien alkuperästä.