-

Nwear - Puettavat viivakoodinlukijat

Valmistaudu varustautumaan! Newlandin uudet puettavat viivakoodinlukijat ovat täällä.

WD1 Watch -lukija

Newlandin uudella Android-pohjaisella WD1 -älykellolukijalla varmistat, että tietojen tallennus ja käsittely on liikkuvampaa kuin koskaan.

Lukija on suunniteltu työympäristöjen vaatimukset huomioon ottaen. 2,8" kapasitiivinen kosketusnäyttö, Android 9 GMS, 3.300 mAh akku, WiFi ja 4G tekevät siitä täydellisen kumppanin tehokkaaseen työskentelyyn.

WD1-kosketusnäyttö tarjoaa helpon, nopean ja intuitiivisen navigoinnin sovellusten välillä. Käyttäjän määriteltävissä oleva sivupainike ja pikakuvakkeet tekevät älykellolukijasta helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen.

Täydentääksesi kädet vapaana työskentelyratkaisun, WD1 -lukijan voi helposti pariliittää muihin Nwear -laitteisiin Newlandin EasyConnect -ohjelmiston avulla, kuten WD2 ja WD3 -laitteisiin.

 

WD2 Hands Free -lukija

WD2 -lukijan avulla et hukkaa aikaa laitteen sijoittamiseen käteen ja pois vaan voit jatkaa työskentelyä keskeytyksettä. Skannauslaukaisin voidaan helposti aktivoida peukalon kevyellä painalluksella. Kahdessa eri koossa saatavilla oleva hihna on suunniteltu sopimaan kumpaankin, oikeaan sekä vasempaan käteen. WD2 -lukijaa voidaan käyttää myös käsineet kädessä. Näin työskentely on ongelmatonta myös kylmemmissä lämpötiloissa.

Sisäänrakennetulla Acuscan-teknologialla varustettu WD2 -lukija sieppaa vääristyneet tai lähekkäin sijoitetut viivakoodit minimoimalla virheitä ja parantaen näin tuottavuutta. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne vähentävät käyttäjien väsymystä, sekä työssä tapahtuvia virheitä.

WD2 -lukijan mukana toimitetaan kompakti 2-paikkainen latausteline. Telineitä voidaan yhdistää muodostamaan jopa 10-paikkainen monitelakointiasema, joka toimii yhdellä virtalähteellä.

WD3 Badge -lukija

WD3 on höyhenenkevyt ”badge-lukija”. Lukija tarjoaa korkean suorituskyvyn kompaktissa ja tukevassa rakenteessa. Voit käyttää lukijaa erillisenä laitteena, tai käyttää sitä kaulanauhassa, kuten tunnistekorttia. Ei väliä kumman menetelmän valitset, kevyt WD3 vähentää väsymystä ja varmistaa keskeytymättömän työnkulun. WD3 helpottaa päivittäisten tehtävien suorittamista.

 

Ota yhteyttä myyntiimme:

addon@addon.fi
09 8789 870