-

Ammattitason langaton 1D/2D -lukija tarjoushintaan

Suorituskykyinen ja luotettava

HR22 Dorada II Bluetooth on ammattitason lukija, jonka käyttöönotto ja käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lukija on kehitetty vastaamaan nykypäivän tarpeita edulliselle, mutta monipuoliselle lukijalle. Erinomainen valinta, kun etsitään rakenteeltaan kestävää langatonta 1D/2D-lukijaa pitkällä takuulla.

Erinomainen suorituskyky
Lukija lukee vaivattomasti ja nopeasti kaikenlaiset ja kaikenkokoiset viivakoodit, niin tulostetuilta papereilta kuin näytöiltä. Myös kuljetuksessa vääristyneet viivakoodit luetaan onnistuneesti ja virheittä.

Luotettava Bluetooth
Uusimman Bluetooth 5.0 -teknologian ansiosta Dorada II pystyy toimimaan langattomasti jopa 50 metrin etäisyydelle. Lukijan mukana tulee Bluetooth 5.0 USB-sovitin suojattuun langattomaan 1-2-1 yhteyteen, mikäli laitteessasi ei ole sisäänrakennettua Bluetooth-yhteyttä.

Lukutilat ja asetukset
Dorada II -lukijassa on useita erilaisia lukutiloja kulloiseenkiin tarpeeseen. Asetuksista voidaan helposti määritellä lukijan erilaisia toiminnallisia asetuksia, kuten vaikkapa lukijan äänenvoimakkuutta.

Poikkeuksellisen pitkä akun kesto
Lukijan 2200mAh akku kestää 12 tuntia myös silloin kun lukijaa käytetään tauotta. Lataus tapahtuu mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

Kestävä rakenne
Dorada II on myös ulkoisesti suojattu ja kestävä. Se on IP42-luokiteltu ja kestää pudottamisen 1.5m korkeudelta.

Tarjous voimassa 31.3.2023 asti.

 

Kysy lisää omalta ICT-toimittajaltasi tai ole suoraan meihin yhteydessä ja kerromme lisää:

Suomen Addon Oy
addon@addon.fi
puh. 09 8789 870