-

Verkkokaapelit

Kytkentäkaapelit – linkki aktiivilaitteiden ja verkon välillä. Useissa väreissä, mitoissa sekä suojaustasoilla.

Tutkitusti yli 80% kaikista tietoliikenneverkoissa tapahtuvista vioista aiheutuvat huonolaatuisten kaapeleiden käyttämisestä, kuten alumiiniseos kaapelit CCA ja CCS.

Aktiivilaitteet muodostavat suurimman kustannuksen verkoissa. Valitsemalla testatut ja varmasti toimivat ACT-kaapelit, pidät verkon kaapelikustannukset budjetissa, sekä saavutat laatutason, jota jokainen asiakkaasi osaa arvostaa.

Kaikki ACT-kaapelit valmistetaan täyskuparijohtimilla ja ne täyttävät ANSI/TIA-568-C2-1 -vaatimukset. Valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, ja ne myös testataan kolmannen osapuolen toimesta laadun ylläpitämiseksi.

Käytössä olevat kaapelikategoriat ovat CAT5e, CAT6, CAT6A, CAT7 sekä CAT8. Näistä yleisin on tällä hetkellä CAT6, mutta CAT6A on kovassa nousussa nopeutensa vuoksi. Varsinkin esimerkiksi konesaleissa CAT6A-kaapelin nopeudesta saadaan jo huomattava hyöty. Myös kaikkiin uudiskohteisiin suosittelemme valitsemaan CAT6A-kaapeloinnin.

100 MHz

250 MHz

500 MHz 600 MHz 2000 MHz
100 m 100 m
(1 Gb)
55 m
(10 Gb)
100 m 100 m 100 m

Suojaustasoja ovat U/UTP, F/UTP, SF/UTP, U/FTP sekä S/FTP. Normaalikäytössä U/UTP (suojaamaton) -kaapeli on aivan riittävä. Mikäli esimerkiksi samassa kaapelikourussa menee paljon muita kaapeleita, silloin suojattu kaapeli voi tulla tarpeeseen.

Mikäli valitset CAT6A-kaapelin, suosittelemme kuitenkin valitsemaan S/FTP-kaapelin nopeuden sekä käsiteltävyyden vuoksi. Suojatussa kaapelissa on pystytty käyttämään ohuempaa johdinta, jolloin kaapelin taipuisuus on pystytty säilyttämään.

Tule mukaan joukkoon ja valitse ACT, kuten useat maailman johtavat laite- ja järjestelmävalmistajat ovat tehneet. Näin varmistat, että käyttämiesi kaapeleiden valmistuksessa ja materiaaleissa noudatetaan kansainvälisiä säädöksiä, niin eettisyyden kuin ympäristön näkökulmasta.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle ratkaisu

Katja Talvilahti

Myynti, tuotepäällikkö
Tilaa suoraan WebShopista