-

Henkilökortinlukijat

Henkilö- ja toimikortinlukijat tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin

Kortilla tunnistautuminen sopii kaikille. Sähköinen asiointitunnus aktivoidaan, kun henkilö hankkii Väestörekisterikeskuksen kansalaisvarmennetta hyödyntävän varmennekortin, esimerkiksi henkilökortin. Kansalaisvarmenne on sähköinen henkilöllisyys, joka sisältää muun muassa etunimen, sukunimen ja sähköisen asiointitunnuksen.

Varmennetta käytetään tunnistautumiseen sekä sähköpostien ja dokumenttien salaamiseen ja sähköiseen allekirjoitukseen. Sähköisesti allekirjoitettu asiakirja on juridisesti yhtä sitova ja kiistämätön kuin käsin allekirjoitettu. Kansalaisvarmenteen avulla tapahtuva sähköinen asiointi on turvallista. Tarvitset käyttöön henkilökortinlukijan.

Tuotevalikoimastamme löydät lukijat kaikkiin sähköisen tunnistaumisen tarpeisiin, kuten suositut Identiv uTrust 2700 R -lukijat ja niihin sopivat pöytätelineet. Lukijat on saatavilla USB-A ja USB-C -liitännöillä ja värivaihtoehtoina valkoinen sekä musta. Erityisesti mobiililaitteille suunnitellut pienikokoiset uTrust SmartFold SCR3500 -lukijat on saatavilla USB-A, USB-C, sekä USB Micro-B –liitännöillä.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinulle ratkaisu

Tomi Lehtonen

Myynti, toimitusjohtaja
Tilaa suoraan WebShopista